Het Amsterdam Life Sciences District in Amsterdam Zuidoost is een plek voor bedrijven en instellingen die werkzaam zijn in de gezondheidszorg. Het gebied heeft een open cultuur voor innovatie en is nog volop in ontwikkeling. De gevestigde bedrijven en instellingen hebben gelegenheid om elkaar te ontmoeten, hun bedrijf te laten groeien en hun positie te versterken. Ahti werkt samen met de gemeente Amsterdam, het Amsterdam UMC - locatie AMC en andere belanghebbenden om een inspirerende omgeving voor gezondheidsinnovatie te creëren.

Een ecosysteem voor gezondheidsinnovatie

Logo_AmsterdamLifeSciencesDistrict

Het Amsterdam Life Sciences District is nog volop in ontwikkeling. Medische bedrijven en academische instellingen werken nauw met elkaar samen in een unieke cultuur van open innovatie. Dit welvarende ecosysteem is kenmerkend voor het gebied. Ondernemers en wetenschappers werken en inspireren elkaar. Bedrijven verbinden, gevestigde bedrijven breiden uit en startups brengen innovaties op de markt.

Samen met onze partners creëren we een gebied dat zich richt op gezondheid en ondernemerschap. Hier bouwen toonaangevende onderzoeksfaciliteiten en bedrijven uit de zorg een nieuw ecosysteem dat innovatie in de gezondheidszorg stimuleert. Centraal gelegen in het gebied ligt het Amsterdam Health & Technology Center, dé plek voor zorg- en gezondheidsorganisatie, wat tevens de thuisbasis is van ahti.

Kansen om te groeien

Ruimte is zelden beschikbaar in Amsterdam, wat het daarom extra bijzonder maakt dat het Amsterdam Life Sciences District nog genoeg ruimte heeft om te bouwen. Gevestigde bedrijven hebben de mogelijkheid om te bouwen en uit te breiden, en startups ontwikkelen hun bedrijf binnen verzamelgebouwen.

Neem voor meer informatie contact op met Friso Janssen.

Je kunt ook onze website van het Amsterdam Life Sciences District bezoeken voor meer informatie.

Een groeiende en ondernemende community die bouwt aan een nieuw ecosysteem om innovatie in de gezondheidszorg te versnellen.
RUIMTE HUREN?
Friso Janssen
Director Finance
Categorieën: ActiefOndernemerschap

Bericht delen