Ondersteuning van ondernemerschap en startups

Wij zien onszelf als een katalysator van veranderingen in de zorg. We bieden ondersteuning aan startups en andere bestaande organisaties en initiatieven die actief zijn op het gebied van onze missie. Met het stimuleren en ondersteunen van maatschappelijk ondernemerschap kunnen we onze impact vergroten. Hiervoor creëren we een omgeving en netwerk van health tech partijen in Amsterdam, om lijnen korter te maken en samenwerking te stimuleren. Door verschillende gebieden bij elkaar te brengen, kunnen wij ondernemerschap in de zorg en technologie versnellen.

Daarnaast bieden we ondersteuning door inhoudelijk makelaarschap: het bieden van vestiging aan (nieuwe) healthtech partijen in Amsterdam. Samen met partners zoals het Amsterdam UMC – locatie AMC en vastgoedontwikkelaars heeft ahti al verschillende organisaties en bedrijven uit de healthtech sector naar het Amsterdam Life Sciences District gebracht. Dit gebied is een inspirerende omgeving voor open innovatie.

Heb je interesse om bij ons kantoorruimte te huren? We bieden betaalbare ruimtes voor startups en scale-ups. Meer informatie kun je aanvragen via Friso Janssen (Director Finance & Contracts).

Lees hieronder meer over ons ondernemerschap.