Ben je op zoek naar een fijne kantoorruimte in een startup omgeving in Amsterdam? Met voorzieningen volgens de corona-richtlijnen? Neem contact met ons op!

We hebben weer een aantal startup ruimtes beschikbaar in onze Amsterdam Venture Studio in het AHTC. Het kantoorpand in Amsterdam Zuid-Oost, naast het Amsterdam UMC – locatie AMC, is goed bereikbaar via de snelweg en openbaar vervoer (bus, trein en metro bij Station Holendrecht) en heeft een eigen parkeergarage met fietsenstalling & oplaadmogelijkheden voor elektrische fietsen. Bij de ingang van het pand is (ook gedurende afgelopen corona-lockdown) een receptie, koffiecorner en lunchgelegenheid.

AVS – verdieping C5

Je gaat deel uitmaken van het bruisende ecosysteem van healthtech gerelateerde startups, scale-ups en grotere organisaties. Er worden regelmatig evenementen georganiseerd waarbij je kennismaakt met gelijkgestemde ondernemers en kunt netwerken met collega-organisaties in het pand en de omgeving. Ook heb je toegang tot het startup-netwerk van ahti (o.a. HealthInc, Startupbootcamp en IXA).

We hebben verschillende units in de aanbieding die we verhuren als totaalpakket met daarin onder andere gebruik van de gedeelde pantry unit (koelkast, koffie/thee, afwasmachine) en toiletgroep op de verdieping; verschillende overlegtafels, bel- en vergaderkamers met VC-mogelijkheid én het ruime binnenterras. Er wordt regelmatig schoongemaakt op contactpunten (dagelijks) en in de kantoren (2x per week). Er is internet (bekabeld en draadloos), een scanner/printer/kopieerapparaat en bioscan toegangscontrole.

Jouw ruimte

De unit die je huurt op de 5e verdieping geeft je toegang tot alle faciliteiten en gebruiksruimtes zoals hierboven genoemd en is inclusief een gemeubileerd kantoor met afsluitbare deur. In de kantoorruimtes staan 4 – 8 bureaus (afhankelijk van welke ruimte je huurt) en zijn voorzien van kastruimte. De huurprijs voor de unit is inclusief gebruik van alle faciliteiten en services (schoonmaak, ICT etc) en de servicekosten voor het gebouw. We hebben twee ruimtes beschikbaar:

  • Kantoorruimte met 6-8 bureaus, met gebruikmaking van alle overige gemeenschappelijke ruimtes
  • Kantoorruimte met 4 bureaus, met gebruikmaking van alle overige gemeenschappelijke ruimtes

Heb je meer ruimte nodig? Bekijk dan onze beschikbare scale-up ruimte.

Bekijk onze brochure voor een volledig overzicht van de algemene informatie en de voordelen die je krijgt voor het huren bij ons.

Heb je interesse of vragen?

Neem contact met ons op en maak een virtuele of live afspraak met 1 van onze collega’s voor een rondleiding!

Categorieën: Nieuws

Bericht delen