Ben je op zoek naar een fijne kantoorruimte in een scale-up omgeving in Amsterdam? Met voorzieningen volgens de corona-richtlijnen? Neem contact met ons op!

We hebben weer een scale-up ruimte beschikbaar in onze Amsterdam Venture Studio in het AHTC. Het kantoorpand in Amsterdam Zuid-Oost is goed bereikbaar via de snelweg en openbaar vervoer (bus, trein en metro bij Station Holendrecht), en heeft een eigen parkeergarage met fietsenstalling & oplaadmogelijkheden voor elektrische fietsen. Bij de ingang van het pand is (ook gedurende afgelopen corona-lockdown) een receptie, koffiecorner en lunchgelegenheid.

AVS – verdieping D5

Je gaat deel uitmaken van het bruisende ecosysteem van healthtech gerelateerde startups, scale-ups en grotere organisaties. Er worden regelmatig evenementen georganiseerd waarbij je kennismaakt met gelijkgestemde ondernemers en kunt netwerken met collega-organisaties in het pand en de omgeving. Ook heb je toegang tot het startup-netwerk van ahti (o.a. HealthInc, Startupbootcamp en IXA).

We hebben op de verdieping een gedeelde pantry unit (voorzien van koelkasten en een afwasmachine) en toiletgroep. Er wordt regelmatig schoongemaakt op contactpunten (dagelijks) en in de kantoren (2x per week). Er ligt infrastructuur voor internet (bekabeld en draadloos) om zelf te installeren of indien gewenst via ons af te nemen. Daarnaast is er beveiliging en bioscan toegangscontrole. Je kunt naar wens tegen additionele vergoeding gebruik maken van het ruime binnenterras.

Jouw ruimte

De ruimte die je huurt op de 5e verdieping heeft een afsluitbare deur en wordt in principe kaal opgeleverd (niet-gemeubileerd) tenzij gemeubileerd de voorkeur heeft. De ruimte heeft een vrij verhuurbaar oppervlak van ca. 400m2. De huur gaat per m2 en is exclusief servicekosten voor het gebouw en overige kosten zoals schoonmaak, parkeren, ICT, toegangscontrole etc. Gebruik van het gezamenlijke terras wordt additioneel berekend o.b.v. de gehuurde m2 kantoorruimte.

Heb je minder ruimte nodig? Bekijk dan onze beschikbare startup ruimtes.

Bekijk onze brochure voor een volledig overzicht van de algemene informatie en de voordelen die je krijgt voor het huren bij ons.

Heb je interesse of vragen?

Neem contact met ons op en maak een virtuele of live afspraak met 1 van onze collega’s voor een rondleiding!

Bericht delen