For English click here!

Wij hebben kantoorruimte beschikbaar voor health/healthtech gerelateerde startups en scale-ups in het Amsterdam Health & Technology Center (AHTC), gelegen naast Amsterdam UMC – locatie AMC. Wij zijn gevestigd in het Amsterdam Life Sciences District wat nog volop in ontwikkeling is en waar ruimte is voor samenwerkingen en groei. In dit gebied, maar ook in het gebouw, zijn diverse organisaties te vinden die zich bezig houden met innovatie in de gezondheidszorg. Zo ook o.a. onze accelerator HealthInc. Geïnteresseerd naar de mogelijkheden en voordelen? Lees dan onze brochure met algemene informatie op onze website!

Uiteraard houden wij ook rekening met de huidige status omtrent corona. Wat maakt het aantrekkelijk om je bij ons te vestigen in het AHTC?

  • Je wordt onderdeel van onze community. Dit betekent dat je deel uitmaakt van ons netwerk en je daardoor ook makkelijker in contact gebracht kunt worden met andere partijen. Momenteel faciliteren we dit uiteraard zo veel mogelijk online.
  • We hebben voldoende vergaderzalen en een groot binnenterras waar de anderhalve meter afstand bewaard kan worden voor fysieke meetings.
  • De kantoren en algemene ruimtes worden meerdere malen per week schoon gemaakt & het gebouw wordt goed geventileerd.
  • We hebben een restaurant en take-away in het gebouw (koffie en lunch).
  • We kunnen jouw bedrijf onder de aandacht brengen binnen de Life Science & Health Community van Amsterdam, zoals bijvoorbeeld op de website van het Amsterdam Life Sciences District of via partners zoals Smart Health Amsterdam.
  • Je kunt ons makkelijk bereiken met het openbaar vervoer. We beschikken ook over een eigen parkeergarage voor auto’s, motoren en fietsen, incl. elektrische oplaadpunten.

Voor onze brochure en meer informatie over de startup ruimtes, klik dan hier!
Voor onze brochure en meer informatie over de scale-up ruimte, klik dan hier!

Wil je meer informatie of ben je geïnteresseerd in het huren van een ruimte, neem dan contact op met Friso Janssen: f.janssen@ahti.nl

 

Categorieën: Nieuws

Bericht delen