Ondernemerschap

Ondersteuning van ondernemerschap en startups

Wij zetten ons in als drijvende kracht achter vernieuwing in de zorg. Dit doen we door zowel opkomende startups als gevestigde organisaties die onze visie delen te ondersteunen. Door samen te werken en ondernemerschap te stimuleren, maximaliseren we onze gezamenlijk impact binnen de gezondheidssector. We hebben een dynamisch netwerk van healthtech-initiatieven in Amsterdam gecreëerd, waardoor samenwerking binnen handbereik ligt en innovatie versneld wordt. 

Het Amsterdam Life Sciences District is een broedplaats voor gezondheidstechnologie. In samenwerking met partners zoals Amsterdam UMC – locatie AMC en vastgoedontwikkelaars hebben we al tal van organisaties naar het Amsterdam Life Sciences District gebracht. Dit district vormt het hart van open innovatie, waar ideeën en technologie samensmelten om de gezondheidszorg te transformeren.

Ben je op zoek naar een geschikte kantoorruimte? Wij bieden betaalbare ruimtes aan startups en groeiende bedrijven in het hart van Amsterdam’s healthtech sector. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Alexander Boers (Operationeel directeur).

Ontdek meer over hoe wij ondernemerschap in de gezondheidszorg naar een hoger niveau tillen.

Ben je op zoek naar een geschikte kantoorruimte?

Neem dan direct contact op met Alexander Boers

Laatste projecten in Ondernemerschap