Op 19 november organiseren de MediciDesk van de Rabobank Amsterdam, Amsterdam Economic Board, SIGRA, ahti en de Kamer van Koophandel de volgende sessie uit de serie ZORG2025, een reeks netwerkbijeenkomsten voor zorgprofessionals en innovatieve ondernemers in de gezondheidszorg.

Dit keer als thema: Het financieren van zorginnovaties als bedrijf en als bedrijfsmodel.

Hoe kom je van een vernieuwend idee om de gezondheidszorg te verbeteren tot een gezond bedrijf met een passend verdienmodel? Wat is er nodig om voor een innovatief concept financiering op te halen en om een structurele bekostiging in de zorg te krijgen?

Sprekers:

  • Daniel Hommes, MD, PhD, CEO & Founder DEARhealthDEARhealth is een AI gestuurde zorgpad technologie waarmee de gezondheidsuitkomst van de patiënt verbeterd, de zorgkosten worden gereduceerd en de medische behandelteams een accurate beslisondersteuning krijgen. Hoe komen zij van idee tot bedrijf.
  • Dick Sietses, Partner bij Health Innovations. Health Innovations investeert in jonge bedrijven die de zorg beter en betaalbaarder maken. Wanneer is een innovatief zorgconcept interessant genoeg om in te investeren?
  • Jeroen Struijs, Universitair hoofddocent LUMC, senior researcher RIVM: welke nieuwe bekostigingsmodellen van gezondheidszorg zijn er en hoe beïnvloeden die de zorg?

Aanmelden
Meld je tijdig aan, het aantal toegangskaarten is beperkt.
Na aanmelding gaan wij ervan uit dat je komt en je anders tijdig afmeld zodat mensen op de wachtlijst ook een kans krijgen.

Details
Datum: Donderdag 19 november 2019
Tijd: 15:30 – 19:00
Locatie: Café-restaurant Dauphine
Adres: Prins Bernhardplein 175, 1097 BL Amsterdam

Zorg2025
De Zorg2025 Bijeenkomsten zijn netwerkbijeenkomsten voor aanbieder en innovatieve ondernemers in zorg en welzijn. Met deze ontmoetingen willen wij partijen in de healthsector bijeen brengen en zicht bieden op de ontwikkelingen, noodzaak en mogelijkheden van innovatie in zorg en welzijn. De bijeenkomsten organiseren wij samen met Rabobank Amsterdam, Amsterdam Economic Board, SIGRA en de Kamer van Koophandel.

Evenementen
Prins Bernhardplein 175, 1097 BL Amsterdam Map
Categorieën: Evenementen

Bericht delen