Wil je meer weten over actuele thema’s in de zorg? Tijdens de Zorg2025 Bijeenkomst kun je als innovatieve ondernemer in de zorg, welzijns- en zorgaanbieder of andere speler in de gezondheidssector kennis, ideeën en initiatieven opdoen en delen. Drie gastsprekers –meestal een uit het bedrijfsleven, een onderzoeker en een zorgverlener – geven inzicht in de ontwikkelingen, noodzaak en mogelijkheden van innovatie op het gebied van gezondheidszorg en welzijn. Na de inspirerende lezingen kun je tijdens de borrel napraten en netwerken.

Data en kunstmatige intelligentie in de zorg. Iedereen heeft het erover. Iedereen gebruikt data; weinigen machine learning en AI. We kennen allemaal wel een paar grote beloften, maar vaak maar weinig goedwerkende praktijkvoorbeelden. Het ministerie van VWS stelt dat we data moeten standaardiseren. Hebben we daar dan echt iets aan? Jazeker! Deze Zorg2025 bijeenkomst laat dat zien: zinnige, gezondheidsbevorderende, echte praktijkvoorbeelden van het nut van data en kunstmatige intelligentie.

Sprekers

  • Bart Geerts – Healthplus.ai,  laat zien hoe zijn bedrijf met verstand van zowel data als de medische sector bijdraagt aan betere zorg
  • Lucas Fleuren  – AmsterdamUMC, vertelt hoe hij als intensivist op dagelijkse basis gebruik maakt van machine learning om patiënten betere zorg te verlenen.
  • Joanne Ujčič-Voortman – Sarphati Amsterdam. Hoe kun je data,  die voldoet aan de AVG, veilig én werkbaar inzetten voor een betere gezondheid van kinderen?

Aanmelden
Meld je tijdig aan, het aantal toegangskaarten is beperkt.
Na aanmelding gaan wij ervan uit dat je komt en je anders tijdig afmeld zodat mensen op de wachtlijst ook een kans krijgen.

Details
Datum: Donderdag 19 september 2019
Tijd: 15:30 – 19:00
Locatie: Café-restaurant Dauphine
Adres: Prins Bernhardplein 175, 1097 BL Amsterdam

Zorg2025
De Zorg2025 Bijeenkomsten zijn netwerkbijeenkomsten voor aanbieder en innovatieve ondernemers in zorg en welzijn. Met deze ontmoetingen willen wij partijen in de healthsector bijeen brengen en zicht bieden op de ontwikkelingen, noodzaak en mogelijkheden van innovatie in zorg en welzijn. De bijeenkomsten organiseren wij samen met Rabobank Amsterdam, Amsterdam Economic Board, SIGRA en de Kamer van Koophandel.

De volgende Zorg2025 Bijeenkomst vindt plaats op 19 november 2019.

Evenementen Homepage-events
Bericht delen