Over ahti Connect

Ahti Connect is een tweemaandelijks netwerkevent dat plaatsvindt in het Amsterdam Health & Technology Center (AHTC) in het Amsterdam Life Sciences District. Sinds 2017 zijn wij begonnen met het organiseren van dit event. Wij brengen wetenschappers, zorgprofessionals, ondernemers en beleidsmakers uit de zorg samen. Twee sprekers vanuit verschillende gebieden gaan de discussie met elkaar en delen hun kennis over onderwerpen gerelateerd aan zorg, data, technologie en ondernemerschap. Een inspirerende manier om nieuwe kennis op te doen, je netwerk te vergroten en ahti te leren kennen.

Mailinglijst

Voorgaande ahti Connects

De afgelopen twee jaar hebben wij verschillende thema’s behandeld, waaronder mentale gezondheid, startups & scale ups, cardiovasculair risicomanagement, virtual ward, data en kosten. Ben je nieuwsgierig naar de precieze inhoud en uitkomsten van deze evenementen? Lees dan onze verslagen op onze nieuwspagina. De meest recente verslagen staan hieronder:

*ahti Connect webinar – ‘Data & Zorg: CBS als (ont)koppelpunt voor ontsluiting van zorgdata – binnen de regels van de privacy’

*ahti Connect – ‘Innovatie in de ouderenzorg: Hoe helpen we kwetsbare ouderen nu en in de toekomst?’

*ahti Connect – ‘Financiering in de zorg: Hoe maken we de zorg betaalbaar beter?’

COVID-19 Projects