Support Team medewerker

*NB, deze vacature is momenteel gesloten, maar blijf ons in gaten houden! Of neem contact met ons op voor een open sollicitatie. 

Wil jij je inzetten voor innovatieve oplossingen in de zorg? En geloof jij ook dat ondernemerschap en kennisdeling DE sleutel tot succes zijn? Ben jij flexibel inzetbaar en heb jij een frisse blik op hoe we eHealth kunnen optimaliseren? Dan zoekt het Amsterdam health & technology institute (ahti) iemand zoals jij!

Wij zoeken versterking in het Support Team van ahti voor de eHealth dienstverlening DHoTS.

Wat doet ahti?
Bij ahti werken we aan innovaties in de zorg en op de gezondheidsmarkt. Onze missie is om gezondheid en de gezondheidszorg te bevorderen door mensen, technologie en medische kennis met elkaar te verbinden op het gebied van innovatie & ondernemerschap. Een van onze projecten is DHoTS. DHoTS is een online zorgdienst die personen met een hoge bloeddruk kan monitoren en begeleiden. Het doel van DHoTS is de druk op de zorg te verlagen, minder patiënten door te sturen naar de tweedelijnszorg en de patiënt meer eigenaarschap te geven over zijn/haar bloeddruk. Meer informatie vind je op de website van DHoTS.

Wat ga je doen?
Als medewerker van het Support Team ben jij het eerste aanspreekpunt voor huisartspraktijken en patiënten die gebruik maken van de DHoTS dienstverlening. Je gaat langs bij huisartsenpraktijken om uitleg te geven over DHoTS, je helpt praktijken bij het monitoren van de dienstverlening en je beantwoordt vragen van patiënten die werken met DHoTS. Daarnaast haal je feedback op van praktijken over het DHoTS portaal en bedenk je innovatieve oplossingen hoe we de dienstverlening kunnen verbeteren. Je werkt deels vanuit huis en deels op de huisartsenpraktijken.

Wie zoeken wij?
Wij zoeken iemand die enthousiast wordt van bovenstaande taken. Omdat het Support Team eerst onderdeel was van een andere organisatie, zoeken wij iemand die snel nieuwe taken oppakt, en het leuk vindt om pro-actief aan het werk te gaan. Omdat je in een start-up omgeving werkt, is doorzettingsvermogen en flexibiliteit een vereiste. Ahti bestaat uit een klein team en werkt met diverse partners samen, waarbij het belangrijk is dat je (persoonlijke) relaties kunt opbouwen en onderhouden.

Jouw profiel
• Een student aan het eind van zijn/haar bachelor of nu bezig met een master.
• Affiniteit met de gezondheidszorg en in specifiek met eHealth.
• Je bent flexibel inzetbaar 8-10 uur in de week.
• Je hebt goede communicatieve vaardigheden en je vindt het leuk om in direct contact te staan met huisartsen en assistenten.
• Je bent een teamplayer maar vindt het ook een uitdaging om zelfstandig taken op te pakken.
• Je hebt een pro-actieve houding en vindt het leuk om taken op te pakken.
• Je bent per direct (januari) beschikbaar.

Kernwaarden
Je herkent jezelf in de onderstaande kernwaarden:
Verbindend
Ahti is een onafhankelijke partij die de brug vormt tussen publieke en private partijen in de zorg waarbij we de aanjager van ideeën en samenwerkingen zijn. Zo bouwen we steeds verder aan een stevig en divers netwerk.
Ondernemend
Ahti is een ondernemer die zich inzet om uitdagingen in de zorg te signaleren en deze ook durft aan te pakken. We zoeken zelf naar innovaties en oplossingen, én prikkelen ook anderen om na te denken over innoveren in de zorg en ondersteunen hen daar waar nodig.
Impactgericht
Ahti is een resultaatgerichte initiator die veranderingen en verbeteringen in de zorg teweeg wil brengen. Onze initiatieven werken als een sneeuwbaleffect binnen de zorgsector waarbij we zo (kosten)efficiënt mogelijk ons doel willen behalen om waarde en impact te creëren.
Grondig
Ahti is een betrokken en betrouwbare kennispartner die grondig te werk gaat door kritische vragen te stellen, onderzoek te doen en analyses te maken. Wij werken data gedreven en voor de volle 100%, zowel uitvoerend als inhoudelijk.
Onconventioneel
Ahti is ruimdenkende inspirator die creatief en flexibel op zoek gaat naar slimme conclusies. Door buiten de gebaande paden te denken en scherp te zijn, werken wij aan vooruitstrevende oplossingen voor betere zorg.

Wil je reageren op deze vacature of heb je vragen over de vacature? Stuur een mailtje naar p.tensen@ahti.nl

Categorieën: NieuwsVacatures

Bericht delen