Gezocht Senior projectleider bij Amsterdam health & technology institute (ahti)

*NB, deze vacature is momenteel gesloten, maar blijf ons in gaten houden! Of neem contact met ons op voor een open sollicitatie. 

Bij ahti werken we aan data-ondersteunde innovaties in de zorg. Onze missie is om gezondheid en gezondheidszorg te verbeteren door mensen, informatie en kennis van de zorg met elkaar te verbinden. Wij geloven dat data een belangrijke rol kan spelen om tot bruikbare inzichten te komen en om complexe problemen in de zorg te verduidelijken.

Als senior projectleider ben je eindverantwoordelijk voor de realisatie en begeleiding van één of meerdere dataprojecten, waarbij we gebruik maken van CBS microdata. Samen met de opdrachtgever en je collega’s uit het datateam ontwikkel je de inhoudelijke lijn: hoe kan data in dit specifieke project helpen bij het realiseren van de beoogde transformatie? Hiervoor combineer je jouw inhoudelijk perspectief op de zorg én op de mogelijkheden van data. Vervolgens zorg je dat deze inhoudelijke lijn wordt uitgewerkt in de afgesproken eindproducten en volgens de afgesproken planning.

Daarnaast denk je proactief mee over nieuwe projecten en opdrachten rondom data en zorginnovatie. Je schrijft (mee) aan offertes en subsidieaanvragen en houdt je ogen open voor nieuwe kansen.

Wie zoeken we?

Je bent enthousiast over data-ondersteunde innovatie in de zorg en het verbeteren van gezondheid vanuit een populatieperspectief. Je hebt brede interesse in verschillende zorggebieden, variërend van jeugdzorg tot ouderenzorg, gerichte HIV-preventie tot oversterfte door de COVID-19 pandemie, en adhd-medicatie tot hypertensie zelfmanagement. Je beschik over inhoudelijke kennis op één of meerdere gebieden binnen de zorg. Je bent ervan overtuigd dat het gebruik van data essentieel is voor zorginnovatie, en je ziet dat er op dit moment nog onvoldoende gebruik wordt gemaakt van de mogelijkheden die data-gedreven werken biedt.

Omdat je binnen jouw projecten met verschillende partijen en spelers binnen de zorg werkt, zijn goede communicatieve vaardigheden een vereiste: je bent verbindend en spreekt dezelfde taal als je gesprekspartner. Je neemt de leiding over een project en durft een verhaal te presenteren. Je durft vragen te stellen en geeft input en feedback, om zo samen de beste resultaten te behalen. Je werkt nauwkeurig, hebt doorzettingsvermogen en bent flexibel. Je signaleert kansen en mogelijkheden en gaat hier proactief mee om.

Profiel

 • Bewezen werkervaring als senior projectleider.
 • Sterke communicatieve en organisatorische vaardigheden.
 • WO werk- en denkniveau.
 • Affiniteit met de gezondheidszorg, technologie en data.
 • Een (kwantitatieve) PhD in een relevant vakgebied is een pré.
 • Uitstekende beheersing van Nederlands en Engels, in woord en geschrift.

Kernwaarden

 • Verbindend
  Ahti is een onafhankelijke partij die de brug vormt tussen publieke en private partijen in de zorg waarbij we de aanjager van ideeën en samenwerkingen zijn. Zo bouwen we steeds verder aan een stevig en divers netwerk.
 • Ondernemend
  Ahti is een ondernemer die zich inzet om uitdagingen in de zorg te signaleren en deze ook durft aan te pakken. We zoeken zelf naar innovaties en oplossingen, én prikkelen ook anderen om na te denken over innoveren in de zorg en ondersteunen hen daar waar nodig.
 • Impactgericht
  Ahti is een resultaatgerichte initiator die veranderingen en verbeteringen in de zorg teweeg wil brengen. Onze initiatieven werken als een sneeuwbaleffect binnen de zorgsector waarbij we zo (kosten)efficiënt mogelijk ons doel willen behalen om waarde en impact te creëren.
 • Grondig
  Ahti is een betrokken en betrouwbare kennispartner die grondig te werk gaat door kritische vragen te stellen, onderzoek te doen en analyses te maken. Wij werken data gedreven en voor de volle 100%, zowel uitvoerend als inhoudelijk.
 • Onconventioneel
  Ahti is ruimdenkende inspirator die creatief en flexibel op zoek gaat naar slimme conclusies. Door buiten de gebaande paden te denken en scherp te zijn, werken wij aan vooruitstrevende oplossingen voor betere zorg.

Arbeidsvoorwaarden

 • Een inspirerende werkomgeving op het gebied van zorg & data.
 • Marktconform salaris.
 • Een functie, van 32-40 uur per week, startdatum zo snel mogelijk.
 • Werkzaamheden in een hybride model: deels vanuit huis, deels vanuit ons kantoor in Amsterdam Zuidoost. We zitten in het AHTC (Amsterdam Health and Technology Center) en zijn onderdeel van een inspirerende health tech community. De exacte invulling van het hybride werken geven we samen vorm.
 • Aantrekkelijk pensioenplan en een uitgebreide collectieve zorgverzekering (incl. werkgeversbijdrage).

Solliciteren

Heb je vragen over de functie?
Stel deze gerust aan Rosan van Zoest, ´Director operations and project leader´ via r.vanzoest@ahti.nl.

Wil je solliciteren?
Stuur je motivatiebrief en CV naar info@ahti.nl onder vermelding van “Sollicitatie senior projectleider”.

Deze vacature sluit zodra we een geschikte kandidaat hebben gevonden.

** Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld **

 

Categorieën: NieuwsVacatures

Bericht delen