Junior Project Manager

*NB, deze vacature is momenteel gesloten, maar blijf ons in gaten houden! Of neem contact met ons op voor een open sollicitatie. 

Gezocht junior project manager bij Amsterdam health & technology institute (ahti).

Vind jij het interessant om na te denken over hoe we d.m.v. data en technologie kunnen innoveren in de gezondheidszorg? Word je enthousiast van vraagstukken zoals “hoe geven we de patiënt meer eigendom over zijn/haar zorgdata”? Dan zijn we opzoek naar iemand zoals jij!

Bij ahti werken we aan innovaties in de zorg en op de gezondheidsmarkt. Onze missie is om gezondheid en de gezondheidszorg te bevorderen door mensen, technologie en medische kennis met elkaar te verbinden op het gebied van innovatie & ondernemerschap.

Als junior project manager heb je een breed takenpakket. Je denkt pro-actief mee over nieuwe projecten rondom data en zorginnovatie en je werkt de ene dag mee aan projecten en de andere dag schrijf je rapporten of stukken voor de website.


Wie zoeken we?

Je kunt goed omgaan met complexe en veranderende situaties en daarop ook snel anticiperen. Omdat je in een startup /ontwikkelende omgeving werkt, is doorzettingsvermogen en flexibiliteit een vereiste. Je voelt je verantwoordelijk voor je eigen taken en werkzaamheden in het belang van de organisatie. Je bent zowel in staat om zelfstandig te werk te gaan, als in teamverband. Ahti werkt met diverse partners samen, waarbij het belangrijk is dat je (persoonlijke) relaties kunt opbouwen en onderhouden. Je weet de juiste prioriteiten te stellen, kansen en mogelijkheden te signaleren en gaat hier proactief mee om. Je durft input en feedback omtrent projecten te geven en te vragen om zo de beste resultaten te behalen. Je herkent jezelf in de kernwaarden van ahti.


Profiel

 • Afgeronde master opleiding in een relevant vakgebied.
 • Affiniteit met de gezondheidszorg, technologie en data.
 • Sterke communicatieve en organisatorische vaardigheden.
 • Uitstekende beheersing van Nederlands en Engels, in woord en geschrift.


  Kernwaarden

  • Verbindend
   Ahti is een onafhankelijke partij die de brug vormt tussen publieke en private partijen in de zorg waarbij we de aanjager van ideeën en samenwerkingen zijn. Zo bouwen we steeds verder aan een stevig en divers netwerk.
  • Ondernemend
   Ahti is een ondernemer die zich inzet om uitdagingen in de zorg te signaleren en deze ook durft aan te pakken. We zoeken zelf naar innovaties en oplossingen, én prikkelen ook anderen om na te denken over innoveren in de zorg en ondersteunen hen daar waar nodig.
  • Impactgericht
   Ahti is een resultaatgerichte initiator die veranderingen en verbeteringen in de zorg teweeg wil brengen. Onze initiatieven werken als een sneeuwbaleffect binnen de zorgsector waarbij we zo (kosten)efficiënt mogelijk ons doel willen behalen om waarde en impact te creëren.
  • Grondig
   Ahti is een betrokken en betrouwbare kennispartner die grondig te werk gaat door kritische vragen te stellen, onderzoek te doen en analyses te maken. Wij werken data gedreven en voor de volle 100%, zowel uitvoerend als inhoudelijk.
  • Onconventioneel
   Ahti is ruimdenkende inspirator die creatief en flexibel op zoek gaat naar slimme conclusies. Door buiten de gebaande paden te denken en scherp te zijn, werken wij aan vooruitstrevende oplossingen voor betere zorg.


  Arbeidsvoorwaarden

  • Een inspirerende werkomgeving op het gebied van zorg & technologie.
  • Marktconform salaris.
  • Een vaste functie, 32-40 uur per week, startdatum zo snel mogelijk.
  • Werkzaamheden vanuit thuis of vanuit ons kantoor in Amsterdam Zuidoost.
  • Aantrekkelijk pensioenplan en een uitgebreide collectieve zorgverzekering (incl. werkgeversbijdrage).


  Solliciteren?

  Stuur je motivatiebrief en CV naar info@ahti.nl onder vermelding van Sollicitatie junior project manager. Heb je vragen over de functie? Stel deze gerust aan Rachel van Beem, Head of Projects, via info@ahti.nl.

   

  Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

  Categorieën: NieuwsVacatures

  Bericht delen