Amsterdam health & technology institute (ahti) is op zoek naar een Data Analist!

Nederland heeft een prachtig zorg- en ondersteuningssysteem. Maar het kan en moet beter! Ahti heeft als missie om gezondheid, welzijn, en toegang tot zorg te verbeteren. Is dat een missie waar jij energie van krijgt? Dan ben je de data analist waar we naar op zoek zijn! 

Bij ahti geloven we dat data een belangrijke ondersteunende rol kan spelen bij het voortdurende verbeteren van het Nederlandse zorg- en ondersteuningssysteem. Onze focus ligt daarbij op verbeteringen voor individuele inwoners en voor het systeem als geheel. Daarbij geven we bijzondere aandacht aan het terugdringen van ongelijkheid. 

Als data analist ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van analyses binnen één of meerdere projecten. Deze projecten zijn breed: van hiv tot jeugdzorg, en alles daartussenin. Voor deze projecten maken we gebruik van CBS microdata: een zeer uitgebreide data-omgeving die ons in staat stelt om verbanden te leggen tussen demografische en sociaaleconomische kenmerken van alle Nederlanders en hun gebruik van zorg en ondersteuning. Dit heeft geleid tot diverse nationale en internationale projecten en samenwerkingen met vooraanstaande instituten wereldwijd, zoals het Amsterdam UMC, Oxford University en Princeton University. 

Als analist werk je in een multidisciplinair team. Jij brengt je expertise in op gebied van de modernste analysetechnieken in combinatie met een gedetailleerd begrip van de data waar we toegang tot hebben. Zorgprofessionals brengen hun domeinkennis is. En de projectleider van ahti zorgt dat alles bij elkaar komt. Samen gaan jullie op zoek naar relevante inzichten en denken jullie na hoe deze inzichten kunnen worden vertaald naar de praktijk. Eén doel waaraan ieder vanuit zijn eigen expertise een bijdrage levert. 

Wie zoeken we? 

Een leuke collega! Ahti is een kleine organisatie waarin we samen proberen grote onderwerpen aan te pakken. We hebben verschillende achtergronden. En we geloven dat juist het bij elkaar brengen van die achtergronden waardevol is.  

Dus zoeken we eerst en vooral een collega die energie krijgt van het idee om een bijdrage te leveren aan verbeteren van het Nederlandse zorgsysteem, die daarbij houdt van samenwerken, op zoek is naar het perspectief van de ander, een eigen perspectief heeft, de discussie durft aan te gaan, en in staat is om zijn perspectief bij te stellen als nieuwe inzichten daar aanleiding toe geven. 

Daarnaast heb je natuurlijk kennis en ervaring als analist: je hebt programmeerkennis en ervaring (bijvoorbeeld in R, Python of Stata). Je schrikt niet meer van het werken met (heel) grote datasets. Je hebt een brede interesse in de verschillende soorten data-analyses, van descriptief, tot benchmarking, matching en machine learning modellen.  

Kortom je wordt enthousiast van een goede analyse. Maar uiteindelijke ben je pas echt tevreden als ondersteund door jouw werk, er echte veranderingen plaatsvinden! 

Wie krijg jij daarvoor terug? 

Je ahti-collega’s hebben verschillende achtergronden. Sommige hebben een zorgachtergrond, anderen een economische achtergrond en natuurlijk zijn er je collega-analisten met een econometrie / data science achtergrond. Samen werken we aan projecten. En samen werken we aan het verder ontwikkelen van ahti.  

Daarnaast geldt dat een deel van ons naast hun werkzaamheden bij ahti, ook actief zijn als zorg-professional, ondernemer, of academisch onderzoeker. Een mooie mix van achtergronden en interesses! 

Wat biedt ahti jou? 

Een inspirerende werkomgeving op het gebied van zorg & data: Ons kantoor zit in het AHTC (Amsterdam Health and Technology Center), waar we onderdeel zijn van de health tech community. Dagelijks wordt er een verse lunch geserveerd en zijn er gezonde snacks met goede koffie aanwezig.  

Een functie als data-analist: Bruto maandsalaris van €2.800,- tot €6.000,- o.b.v. 40-urige werkweek, afhankelijk van werkervaring; arbeidsovereenkomst voor 16-40 uur per week; startdatum zo snel mogelijk. 

Werkzaamheden in een hybride model: Je werkt deels vanuit huis, deels vanuit ons kantoor in Amsterdam Zuidoost. De exacte invulling van het hybride werken geven we samen vorm. 

Een aantrekkelijk pensioenplan, uitgebreide collectieve zorgverzekering (incl. werkgeversbijdrage), ontwikkel/opleidingsmogelijkheden, thuiswerkvergoeding, reiskostenvergoeding en een laptop om je scripts op te runnen. 

Spreekt dit je aan? 

Leuk! Laten we dan snel kennismaken. We geloven dat een gesprek de snelste manier is om erachter te komen of we bij elkaar passen. Stuur een mail naar info@ahti.nl met een link naar je LinkedIn-profiel en een korte toelichting en dan plannen we een telefoontje, een Teams-meeting of een live-gesprek met koffie. Net wat past! 

Deze vacature sluit zodra we een geschikte kandidaat hebben gevonden. 

** Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld ** 

Categorieën: NieuwsVacatures

Bericht delen