Het is zover! De vijf veelbelovende innovatieve scale-ups in de zorg zijn bekend. Deze zorginnovators en vertegenwoordigers van de Amsterdam regio maken kans op een plek in de finale van de Nationale Zorginnovatieprijs; de prijs voor de meest innovatieve onderneming in de zorg in de opschalingsfase.

De genomineerden voor de regionale zorginnovatieprijs zijn:
Hartwacht;hart monitoring via de app
Easee; online oogmeting
Disofa; online therapie
Cardea3EGA; portable hart monitoring
illi-tv; persoonlijke herinneringen door beeld en geluid voor dementie patiënten

Kom op donderdag 24 januari naar de regionale voorronde Zorginnovatieprijs en stem mee op de publiekswinnaar!

Ben je nieuwsgierig naar de nieuwste ontwikkelingen en innovaties in de zorg en welzijn? Kom dan op 24 januari naar een speciale editie van ahti Connect met als thema: ‘Zorg en innovatie, een onmogelijke combinatie?’ Dit keer zal het gecombineerd worden met de regionale voorronde van de Nationale Zorginnovatieprijs 2019. Uit alle inschrijvingen hebben we de vijf meest veelbelovende innovaties uit de provincies Noord-Holland en Flevoland geselecteerd. Deze genomineerden krijgen de kans zich op 24 januari te presenteren aan het publiek en de volgende jury:

Juryleden regionale voorronde 2019 & sprekers ahti Connect
* Dennis Poland, Labovonum, winnaar regionale voorronde 2018
* Laurens van Hoorn, Managing Director ahti en Director HealthInc.
* Ellen Maat, Directeur Strategie Kwaliteit & Innovatie bij Cordaan
* Femmy Muller, Senior Zorginkoper en Regiocoördinator Zorginkoop Amsterdam bij Zilverenkruis

Kom je ook?
Toegang voor dit event is gratis. Meld je snel aan want vol=vol. Wij zien je graag op donderdag 24 januari.

Zorginnovatieprijs
De Nationale Zorginnovatieprijs is een prijs voor de meest innovatieve onderneming in de scale-up fase op het gebied van zorg en welzijn. Er vinden 9 regionale voorrondes plaats door heel Nederland. Elke regio selecteert één genomineerde en een publiekswinnaar en zij gaan door naar de finale op 14 maart tijdens het Health Valley Event. De winnaar van de vakjuryprijs ontvangt een geldprijs van €10.000,- en van de publieksprijs €5.000,-. Dit is een kans voor ondernemers om hun innovatie, die al uitgewerkt, getest en gelanceerd is, te versnellen. De regionale voorronde van de Nationale Zorginnovatieprijs wordt mede mogelijk gemaakt door de partners van Zorg2025 ; de Amsterdam Economic Board, Rabobank Amsterdam, Kamer van Koophandel, Sigra en ahti en is een onderdeel van de Ehealth week 2019.

Over Zorg2025
De Amsterdam Economic Board, SIGRA, Rabobank Amsterdam en de Kamer van Koophandel organiseren al jarenlang succesvol de Zorg2025 bijeenkomsten. Vanaf 2019 sluit ook ahti zich aan als partner. De Zorg2025 bijeenkomsten zijn gericht op het samenbrengen van zorg- en welzijnsinnovaties en professionals, bedrijfsleven, onderzoekers en kennisinstellingen op het gebied van gezondheid en preventie. Het uitgangspunt is om kennis, nieuw onderzoek en innovatieve toepassingen te delen.

Categorieën: Nieuws

Bericht delen