Werk je aan innovatie in de zorg en ben je toe aan snelle groei?

De Zorginnovatieprijs is dé prijs voor de meest innovatieve onderneming in de opschalingsfase, speciaal voor ondernemingen die hun innovatie al uitgewerkt, getest en gelanceerd hebben.
Kan jij een duwtje in de rug gebruiken om je onderneming echt tot een succes te maken? Bevindt jouw product of dienst zich in deze opschalingsfase en ontwikkel jij een innovatie voor de zorg- of welzijnssector? Werk je in de provincie Noord-Holland of Flevoland? Meld je dan nu aan voor de regionale voorrondes van de Zorginnovatieprijs 2020.

De winnaar van de regionale voorronde krijgt toegang tot het uitgebreide netwerk van de Amsterdam Economic Board en dat van onze partners Rabobank, SIGRA, en ahti Ook levert het veel publiciteit op en je krijgt  een gratis lidmaatschap van de Netwerk Council. De Board biedt je hiermee dé kans om de ontwikkeling van jouw innovatie in een stroomversnelling te brengen.

Tenslotte ga je naar de finale van de Nationale Zorginnovatieprijs en maak je kans op een geldbedrag ter waarde van maximaal € 15.000,- (€ 10.000,- voor de vakjuryprijs en € 5.000,- voor de publieksprijs). De nationale finale vindt plaats op 12 maart tijdens het Health Valley Event in Nijmegen.

Inschrijven Regionale Voorronde

Tijdens de ehealth week 2020  op 28 januari organiseert de Amsterdam Economic Board samen met haar partners, de voorrondes van de Zorginnovatieprijs. De vooraf geselecteerde ondernemers worden uitgenodigd om te pitchen voor een jury en publiek.

Wil jij meedoen? Schrijf je hier in vóór 31 december 2019 !

Inschrijvingscriteria

Let op inschrijving kan door middel van aanmelding op het platform zorginnovatie.nl. Voorwaarde voor deelname aan de zorginnovatieprijs is dat je innovatieprofiel voor minimaal 50 procent is ingevuld.

Deelnemers maken kans op:

 • Een geldbedrag ter waarde van in totaal € 15.000,- (€ 10.000,- voor de vakjuryprijs en € 5.000,- voor de publieksprijs).
 • Finalisten krijgen gratis toegang en stand op het Health Valley Event.
 • Professionele begeleiding bij verdere ontwikkeling van je innovatie.
 • Toegang tot het netwerk van ZorgInnovatie.
 • Een fantastische kans voor scale-ups  om de ontwikkeling van hun innovatie te versnellen!

Belangrijke data

In januari worden de regionale voorrondes gehouden. De regionale innovatienetwerken die aangesloten zijn bij Zorginnovatie.nl selecteren daarin de meest veelbelovende innovatie uit hun regio. Dit levert 10 genomineerden op voor de Nationale Zorginnovatieprijs. Deze 10 genomineerden gaan door naar de finale op 12 maart 2020.

  • 30 december 2019 om 12.00 uur sluiting inschrijving innovaties
  • 13 januari Uitnodiging genomineerden voor de regionale voorronde Zorginnovatieprijs voor Noord Holland en Flevoland in Amsterdam
  • 28 januari Zorg2025 bijeenkomst met verkiezing regionale winnaar van de Zorginnovatieprijs 2019
  • 7 februari- 12 maart 2019 Publiekscampagne
  • februari & maart bekendmaking shortlist genomineerden Nationale Zorginnovatieprijs
  • 12 maart 2019 Uitreiking Nationale Zorginnovatieprijs 2019 tijdens Healthvalley in Nijmegen

Over Zorg2025

De Amsterdam Economic Board organiseert samen met Smart Health Amsterdam, de Rabobank, SIGRA en ahti Zorg2025. Deze ontmoetingsavonden zijn gericht op het samenbrengen van zorg- en welzijnsinnovators en professionals, bedrijfsleven, onderzoekers en kennisinstellingen op het gebied van gezondheid en preventie. Het uitgangspunt is om kennis, nieuw onderzoek en innovatieve toepassingen te delen. Ook volgend jaar worden en weer Zorg2025 bijeenkomsten georganiseerd.

Categorieën: Nieuws

Bericht delen