Op 4 april aanstaande zijn er twee sprekers te gast op ahti Connect, Robbert van Bokhoven van Pharos en Jurriaan van Rijswijk van &happy. Jurriaan van Rijswijk zal vertellen over de toepassing van games & apps in de gezondheidszorg. Jurriaan ontwerpt en ontwikkelt gamestrategieën en serious games voor zorginstelling en bedrijven. Hij is gespecialiseerd in het ontwerpen en ontwikkelen van serious games die leiden tot gedragsverandering bij mensen. Want spelen geeft mensen, organisaties en systemen het vermogen om zich aan te passen aan nieuwe situaties waardoor er verandert kan worden.

Jurriaan heeft in de afgelopen 23 jaar honderden serious games ontworpen en gebouw. Jurriaan is oprichter en voorzichter van de stichting Games for Health Europe. Games for Health Europe is het grootste netwerk ter wereld van mensen, bedrijven en instellingen die betrokken zijn met het onderzoeken, ontwikkelen en implementeren van games in de zorg. In 2014 won Jurriaan de ICT Personality Award. De ICT Personality Award wordt uitgereikt aan een persoon die het gebruik van ICT bij bedrijfsleven, non-profit en overheid stimuleert en daarvoor erkenning verdient. in 2017 heeft hij een nieuw bedrijf opgericht, genaamd &happy, dat door middel van speelse toepassingen en interacties (games en apps) en vanuit een nieuw paradigma zorg weer terugbrengt naar haar oorsprong.

Benieuwd naar wat Jurriaan gaat vertellen? Bekijk dit filmpje en kom nog meer te weten op 4 april 15:30 – 18:00 in het AHTC bij ahti. Meld je hier aan.

 

Categorieën: Nieuws

Bericht delen