Ben je nieuwsgierig naar de nieuwste ontwikkelingen en innovaties in de zorg en welzijn sector in de regio? Kom dan naar de regionale voorronde van de nationale zorginnovatieprijs 2020.

De Amsterdam Economic Board organiseert op 28 januari 2018 samen met Smart Health Amsterdam, SIGRA, Rabobank en ahti, de voorronde voor de Zorginnovatieprijs 2020. Uit alle inschrijvingen zijn de meest veelbelovende innovaties uit de provincies Noord-Holland en Flevoland geselecteerd. Deze genomineerden presenteren zich op 28 januari aan een jury en het publiek.

De winnaar van de regionale voorronde krijgt 2 toegangskaarten voor het internationale congres innovation for health. Ook levert het veel publiciteit op en toegang tot het uitgebreide netwerk van de Amsterdam Economic Board en dat van onze partners Smart health Amsterdam, ahti, Rabobank en SIGRA. De winnaar ontvangt ook een gratis (jaar)lidmaatschap van de Netwerk Council. Het pitch event is een onderdeel van de ehealth Week 2020.

Programma & Jury

Het evenement start rond 15.30 uur en wordt rond 18.30 uur afgesloten. Het programma en de jury van de regionale voorronde worden later nog bekendgemaakt.

Aanmelden

Meld je tijdig aan het aantal toegangskaarten is beperkt.

Finale

De winnaar van de regionale voorronde gaat door naar de finale op 12 maart tijdens het Health Valley Event in Nijmegen en maakt kans op de publieksprijs van 5.000 euro of de vakjuryprijs van 10.000 euro. De nationale Zorginnovatieprijs wordt in 2020 voor de vijfde keer uitgereikt.

Het publiek mag op 28 januari nog een wildcard winnaar kiezen. De winnaar van deze wildcard maakt alsnog kans om door te gaan naar de finale van 12 maart.

Events Homepage-events
COVID-19 Projects
Send this to a friend