Wat wij doen

Als dé zorginnovator van Amsterdam verbindt ahti zorg, data en innovatie

Ahti is een onafhankelijke, ondernemende en datagedreven organisatie. Samen met beleidsmakers, zorgbetalers, zorgaanbieders en ondernemers ontwikkelen we innovatieve en datagedreven oplossingen. Hiermee streven we naar een zorgsysteem dat persoonlijk, toegankelijk en efficiënt is. 

De Nederlandse gezondheidszorg, bekend om haar uitstekende kwaliteit en brede toegankelijkheid, staat voor grote uitdagingen. Vergrijzing, personeelstekorten, toenemende bureaucratie en een groeiende behoefte aan preventie zetten het systeem onder druk. Tegelijkertijd liggen er enorme, nog onbenutte mogelijkheden op het gebied van digitale en data-innovaties. Om Nederland en haar zorgstelsel gezond en toekomstbestendig te houden, is verandering onontkoombaar. Bij ahti zetten we ons in voor het behoud van hoogwaardige zorg en toegankelijkheid voor iedereen. 

Visie

Een wereld waarin – met de inzet van data – burgers, professionals en betalers samenwerken aan het verbeteren van de (ervaren) gezondheidsuitkomsten, voor individuele burgers en voor de maatschappij als geheel. 

Missie

Verbeteren van gezondheid, welzijn en toegang tot zorg, van burgers en de maatschappij als geheel, door de inzet van data.

Ontdek meer