LET OP: AANMELDEN GAAT VIA EVENTBRITE!

Op 21 september hebben we onze volgende (live) Zorg2025 bijeenkomst op onze vertrouwde locatie restaurant Dauphine. Wat hebben we uitgekeken naar een echt netwerk event!

Het thema voor de komende editie ‘Patient empowerment met behulp van data’ is actueler dan ooit. Welke ontwikkelingen zijn er? Wat is uitkomstgerichte zorg en Value Based Healthcare? Hoe kan digitalisering bijdragen aan de gewenste transformatie in de gezondheidszorg? Hoe kun je zelf data inzetten voor je eigen gezondheid en ter preventie?

We hebben weer drie heel interessante sprekers bereid gevonden hun ideeën uiteen te zetten:

  • Daan Dohmen, Founder Luscii | Professor Digital Transformation in Healthcare, Investor, co-Author of GREEN ON new leadership principles
  • Inger Deijle, Projectleider Value Based Healthcare bij OLVG
  • Madelon Bracke, CSO & Co-founder Clear Health Program

Uiteraard houden we ons aan alle geldende corona regels, zoals de 1.5 meter afstand en de organisatie kan op ieder moment bepalen om het event af te gelasten. We starten om 15.30 uur en aansluitend is er voldoende gelegenheid om onder het genot van een drankje elkaar op 1,5 meter afstand te ontmoeten.

Aanmelden

Deze bijeenkomst is gratis – registratie is verplicht. Wees er snel bij we hebben slechts capaciteit voor 50 bezoekers. Meld je aan via Eventbrite.

Over Zorg2025

De Amsterdam Economic Board, ahti, Smart Health Amsterdam, de Rabobank en SIGRA organiseren samen de Zorg2025 bijeenkomsten. Deze ontmoetingsmiddagen zijn gericht op het samenbrengen van zorg- en welzijnsinnovators en professionals, bedrijfsleven, onderzoekers en kennisinstellingen op het gebied van gezondheid en preventie. Het uitgangspunt is om kennis, nieuw onderzoek en innovatieve toepassingen te delen.

 

 

Evenementen Homepage-events
Bericht delen