Over ons

Ahti brengt partijen bij elkaar om te werken aan innovatie en ondernemerschap in de zorg. Met ons uitgebreide netwerk in de zorg en het bedrijfsleven helpen we zorgbetalers, - verstrekkers en ondernemers om oplossingen te bedenken voor betere kwaliteit van zorg, hogere patiënttevredenheid en meer kosten-efficiëntie.

We maken data inzichtelijk om complexe situaties te verduidelijken en helpen startups om hun onderneming te ontwikkelen om innovatie in de zorg te versnellen.

Transforming healthcare together

Ahti werd opgericht in 2014 met steun van de gemeente Amsterdam, met als doel het creëren van een levendig ecosysteem voor healthtech innovatie en ondernemerschap in Amsterdam. Samen met partners zoals het Amsterdam UMC, locatie AMC, en vastgoedontwikkelaars brengen we healthtech bedrijven en organisaties naar het Amsterdam Life Sciences District, een inspirerende omgeving voor open innovatie.

Gerelateerde artikelen

Visie en missie

Ahti wil de best mogelijke zorg realiseren voor de stad Amsterdam en de rest van de wereld door het bij elkaar brengen van mensen, technologie, data en ondernemerschap in een ecosysteem van healthtech instellingen en bedrijven.

Vacatures

Partners

Onze partners Onze partners Voor ahti is de samenwerking met anderen cruciaal. Als katalysator voor nieuwe ideeën en relaties, als content expert of als projectcoördinator. De gemeente Amsterdam is onze grootste financierder. We ontwikkelen partnerships met belangrijke organisaties op verschillende gebieden. Op dit moment werken we met: Publiek Publiek – Privaat Academisch Corporate Gerelateerde artikelen

People grid ahti transforming healthcare together

Team

Maak kennis met het team