Onze projecten

Onze projecten

Ahti brengt zorgbetalers, - verstrekkers, wetenschappers en ondernemers bij elkaar om innovatie in de zorg te stimuleren.

Sparks grid EU ahti Research Innovation

Sparks

Sparks is een project dat bedoeld is om Europeanen er bewust van te maken dat ze mee kunnen doen in de wetenschap. Zo kunnen ze samen met verschillende stakeholders de verantwoordelijkheid nemen voor onderzoek en innovatie.

Read More >>
Grid Hypertension ahti real life testing

CVRM Project

Het CVRM Project maakt het mogelijk cardiovasculair risico management (CVRM) vanuit huis mogelijk te maken.

Read More >>

Amsterdamse aanpak gezond gewicht

Amsterdamse aanpak gezond gewicht In Nederland heeft 12% van de tien-jarigen overgewicht. In Amsterdam hebben zelfs 1 op de 5 kinderen en jongeren overgewicht of obesitas. Dit heeft ernstige gevolgen voor hun gezondheid op korte en lange termijn. Daarom zet ahti, samen met GGD Amsterdam en Amsterdam UMC in op het voorkomen en terugdringen van…

Read More >>

MITCH

Read More >>
Grid Youth4Health Challenge ahti NEMO jong ondernemen

Youth4Health

Basisscholen in Amsterdam deden maar aan de Youth4Health Challenge, een onderwijsprogramma voor kinderen gericht op gezondheid en ondernemerschap.

Read More >>
Grid Fit ahti mental health dementia

FIT

Het FIT project ontwikkelde een manier om op maat gemaakte producten en diensten paketten samen te stellen, zodat mensen met dementie langer thuis kunnen blijven wonen.

Read More >>