HealthInc.

HealthInc is een fulltime accelerator programma van 12 weken dat startups toegang geeft tot een netwerk van professionals uit de gezondheidszorg en het bedrijfsleven, zodat ze hun innovatie kunnen valideren en vermarkten.

Healthtech startups ontwikkelen tot succesvolle ondernemingen

HealthInc helpt ondernemers om hun healthtech startup te ontwikkelen tot bedrijf met een intensief programma van 12 weken in het Amsterdam health & technology center (AHTC). Het programma is gericht op startups op het gebied van gezondheidszorg en wordt gerund door ahti.

Toegang tot uitgebreid gezondheidsnetwerk

Startups die geselecteerd zijn voor het HealthInc programma krijgen toegang tot ahti’s uitgebreide netwerk van gezondheids- en zorgorganisaties in Amsterdam. Zo ondersteunen ze de ontwikkeling van technologie waarmee zowel de patient als de professional zorg beter kunnen meten, managen en aanpassen. Met deze connecties die zo ontstaan, creëren we een netwerk van mentoren en adviseurs dat de startups nu en in de toekomst ondersteunt.

Het ontwikkelen van een succesvolle startup

De eerste editie van het HealthInc programma werd afgerond in December 2017. De deelnemende startups:

  • Leerden hoe ze hun onderneming konden pitchen aan investeerders
  • Leerden hoe ze een deal konden sluiten wanneer ze de interesse hadden gewekt
  • Leerden hoe ze fondsen konden werven
  • Hebben hun business model gevalideerd
  • Ontmoetten partners, investeerders en mentoren die hen praktische hulp boden bij het ontwikkelen van hun product.

Selectieproces

Recruitment en selectie voor de tweede editie van HealthInc zal plaatsvinden in het najaar van 2018. Het programma start begin 2019.

Tijdens het programma kunnen de geselecteerde startups gebruik maken van co-working ruimte in het AHTC. Het AHTC biedt een ondernemende en creatieve omgeving om te werken, een ondernming te ontwikkelen en gelijkgestemden te ontmoeten.

Unieke kans

Het HealthInc programma biedt healthtech startups een unieke kans om een intensieve training te volgen, op maat gemaakt voor gezondheid en technologie, en om onderdeel te worden van een community van gezondheidsprofessionals en ondernemers.

Voor meer informatie: healthinc@ahti.nl

HealthInc Logo ahti startup incubator Amsterdam

Lees meer over de startups van HealthInc 2017:

3EGA

SentoMed

MedMee

Emotional Guidance Guru

RESET

Annovating Products