AHTC community

Het Amsterdam Health & Technology Center is de thuisbasis voor een wereldwijde en gevarieerde healthtech community, bestaande uit private en publieke organisaties, startups, scale-ups en gevestigde bedrijven, onderzoekers en ondernemers. startups, scale ups and established companies, researchers and entrepreneurs.


“Het AHTC is de ideale omgeving voor ons met vele medische startups in het gebouw en een fantastisch uitzicht op het Amsterdam UMC, locatie AMC. Wij voelen ons hier thuis als leverancier van onlineoplossingen voor de eerstelijnszorg.”

Gideon Kreytz
Director Pharmeon BV“Bij het Joep Lange Institute maken wij innovaties mogelijk en pleiten we voor oplossingen om gezondheidsmarkten te laten werken voor degenen die wonen in landen waar de overheid faalt te leveren. Digitale technologie is de sleutel tot verandering en staat centraal in ons werk.”

Marleen Hendriks
Director of Reserach and Innovation, Joep Lange Institute

 “AIGHD’s missie, breed gezien, is om gezondheid te verbeteren. Door hier in het AHTC gevestigd te zijn, is het mogelijk voor ons om nauwere samenwerkingen aan te gaan en ideeën uit te wisselen met onze partners, andere zorg gerelateerde startups en organisaties die voor hetzelfde doel werken. Ik word enthousiast van het idee wat voor grote initiatieven en positieve veranderingen hieruit voort kunnen komen.”

Aletta Jansen
Project Manager, AIGHD


“uniQure heeft gekozen voor het Amsterdam Health & Technology Center om zo effectief en efficiënt mogelijk te kunnen werken aan innovatieve gentherapieën voor patiënten met ernstige, onvervulde en medische behoeften.”

David Spanjaart
Manager Engineering & Facilities – Operations uniQure


NLC Nina Rijnders AHTC ahti

“Voor ons is het AHTC een ideale omgeving om ons te verbinden met andere startups in de medische technologie. Maar het is ook een plek waar wij ideeën, kennis en ervaringen met elkaar kunnen delen en om gezamenlijke activiteiten te ontwikkelen waar mogelijk.”

Nina Rijnders
Business Developer, NLC“Als startups in healthtech willen wij graag omringd zijn door andere innovatieve en dynamische bedrijven. Om die reden zijn wij verhuisd naar het Amsterdam Health & Technology Center. Daarbij is werken in zo’n inspirerende omgeving erg handig om ideeën met elkaar uit te wisselen. Een voorbeeld is een nieuwe applicatie die je gebruikt of bepaalde processen die je volgt.”

Lieke Helsper
Customer Success Manager, Castor EDC

Ontmoet onze buren

NLC Logo Blue

NLC The HealthTech Venture Builder.

NLC The HealthTech Venture Builder biedt haar partnerschap in ondernemerschap aan waar onderzoekers en innovators in de zorg naar op zoek zijn. Zij helpen ideeën verder te ontwikkelen van prototype naar product. NLC werkt samen met andere partijen om uitvindingen tot een succes te maken.

castor

Castor EDC


Castor EDC wil medisch onderzoek versnellen. ‘Castor Electronic Data Capture’ (Castor EDC) stelt onderzoekers in staat om hoogwaardige, gestandaardiseerde data bij de bron vast te stellen en beschikbaar te maken voor hergebruik.

everywhereim

everywhereIM

everywhereIM zorgt ervoor dat artsen en patiënten efficiënter werken door IT op een slimme manier in te zetten. Zij streven naar efficiënte zorg tegen lagere kosten.

joeplangeinstitute

Joep Lange Instituut

Het Joep Lange Institute (JLI) is geïnspireerd door het werk en leven van Joep Lange. JLI combineert wetenschap, activisme en pragmatisme om haar doel te bereiken: gezondheidsmarkten laten werken voor degenen waar het systeem de mens tekortschiet.

pharmeon

Pharmeon

Pharmeon creëert een modern eHealth platform door online diensten te koppelen aan het informatiesysteem van zorgverleners om veilige, professionele en efficiënte communicatie met patiënten te hebben.

uniqure

uniQure

uniQure bouwt aan ’s werelds meest toonaangevende gentherapieplatform. uniQure heeft een doorlopend klinisch programma voor hemofilie B en preklinische proof-of-concept voor een gentherapie bij de ziekte van Huntington.

upcoming-events

Aanstaande Events

Geïnteresseerd in zorg, technologie en ondernemerschap? Wij organiseren het hele jaar door events. Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!


Bekijk events

Het AHTC biedt een omgeving waarin men kan samenwerken en de krachten kan bundelen om innovatie en transformatie in de zorg te versnellen.

Het AHTC bestaat uit vier torens verbonden door drie atriums. Het gebouw biedt plek voor 2000 man, vergaderzalen en een koffie- en lunchlounge. Het AHTC is makkelijk te bereiken met zowel het openbaar vervoer als de auto en de fiets.

Het AHTC was het eerste gebouw in Nederland dat een LEED GOLD certificaat in ontvangst mocht nemen in 2010. (Leadership Energy & Environmental Design). Met dit certificaat wordt de duurzaamheidspresentatie van gebouwen bepaald.


Download Brochure

AHTC Amsterdam ahti

Paasheuvelweg 25
1105 BP Amsterdam Zuidoost

 

Telephone
+31 (0)20 30310 50

 

Email
info@ahti.nl

3

ATRIUMS

4

Torens

2.000

Werkplekken

32.000

Vierkante meter