Tot onze spijt voelen we ons als organiserende partijen genoodzaakt deze ZORG2025 NIET door te laten gaan in verband met de verspreiding van het Corona virus. We hopen dat jullie hier begrip voor op kunnen brengen.

Gezien de enorme belangstelling willen we jullie alvast aangeven dat de eerstvolgende ZORG2025 gepland staat op dinsdag 16 juni; zeer waarschijnlijk met eenzelfde programma. Meer informatie hierover volgt nog.

DE ZORG2025 VAN 17 MAART GAAT DUS NIET DOOR!

————————————————————————————————————————————————

Op dinsdag 17 maart organiseren de Amsterdam Economic Board, Rabobank Amsterdam, het Amsterdam health & technology institute (ahti), Smart Health Amsterdam en SIGRA de eerst volgende Zorg2025 bijeenkomst voor zorgprofessionals en innovatieve ondernemers in de gezondheidszorg.

Ditmaal besteden we aandacht aan de sociale en persoonlijke kant van het gebruik van Artificial Intelligence. Vandaag de dag al, en in de toekomst nog meer, moeten we het werk in zorg en welzijn met minder mensen doen. Innovaties kunnen wellicht een oplossing bieden zodat we met minder mensen meer kunnen doen. Echter de meeste innovaties zijn op dit moment nogal onpersoonlijk en hebben daardoor nog een onvoldoende ontlastend effect. Kan A.I. hier op verschillende wijzen een uitkomst bieden? Is sociale interactie mogelijk en hoe persoonlijk kan het dan eigenlijk worden? Waar loop je als ondernemer tegen aan in de ontwikkeling? Op deze en meerdere vragen krijgen we antwoorden, visies en praktijkvoorbeelden te horen van onze sprekers.

Zodoende is dit keer het centrale thema: “A.I. sociaal en persoonlijk?”.

De onderstaande sprekers gaan hierop in:

 • Mark Hoogendoorn, associate professor Artificial Intelligence, Computational Intelligence group – Vrije Universiteit Amsterdam.
  Hoe persoonlijk gaat het worden wanneer A.I. meer weet over jezelf en je gedragingen die de eigen gezondheid en welzijn schaden dan jij zelf? Is dat een moment dat we AI systemen als adviseur voor onze gezondheid gaan gebruiken? Een beeld op hoe beslissingen in zorgpaden nu en in de nabije toekomst kunnen worden genomen.
 • Koen Hindriks, professor Artificial Intelligence, Social AI group – Vrije Universiteit Amsterdam.
  Deelt zijn ervaringen met de inzet van Robot Pepper en Social A.I. in het Radboud UMC. Heeft het uiterlijk van Pepper en haar conversatie vermogen er aan bijgedragen dat patiënten het accepteren zich te laten interviewen? Een praktijkvoorbeeld die de betekenis van warme overdracht in een nieuw perspectief plaatst.
 • Marco Dees, managing partner – Ayuto / Emmazorgt
  Vertelt over de inzet van conversational A.I. bij mensen met Alzheimer en legt uit wat nu precies de intelligentie toevoegt aan de conversatie. Creëert de persoonlijke en sociale component een gevoel van geborgenheid omdat je op iets of iemand kan terugvallen die je kent? Hoe draagt dit bij aan langer thuis kunnen wonen.

  Details
  Datum: Dinsdag 17 maart 2020
  Locatie: Café-restaurant Dauphine
  Adres: Prins Bernhardplein 175, 1097 BL Amsterdam

  Programma:
  15:00 Inloop
  15:30 Presentaties
  17:00 Netwerkborrel

  Tijdens de borrel vanaf 17.00 uur is er voldoende gelegenheid om te netwerken met andere ondernemers en zorgprofessionals of om met de sprekers nader in te gaan op hun presentatie.

  Aanmelden
  De bijeenkomst is gratis en aanmelden kan via Eventbrite. Het aantal toegangskaarten is beperkt. Na aanmelding gaan wij ervan uit dat je komt en je anders tijdig afmeld zodat mensen op de wachtlijst ook een kans krijgen.

  Graag tot 17 maart!

  Zorg2025
  De zorg2025 Bijeenkomsten zijn netwerkbijeenkomsten voor aanbieders en innovaties ondernemers in zorg en welzijn. Met deze ontmoetingen willen wij partijen in de healthsector bijeenbrengen en zicht bieden op de ontwikkelingen, noodzaak en mogelijkheden van innovatie in zorg en welzijn. De bijeenkomsten organiseren wij samen met Rabobank Amsterdam, Amsterdam Economic Board, SIGRA en Smart Health Amsterdam.

  Scheduled Evenementen Homepage-events
  Prins Bernhardplein, Rivierenbuurt, Amsterdam, Noord-Holland, Nederland, 1097BL, Nederland Map
  Our COVID-19 response
  Send this to a friend