Amsterdam Life Sciences District

De ontwikkeling van het Amsterdam Life Sciences District is in volle gang. Medische bedrijven en academische instituten werken nauw samen in een unieke cultuur van open innovatie. Dit levendige ecosystem is karakteristiek voor het gebied. Ondernemers en wetenschappers werken samen en inspireren elkaar. Gevestigde bedrijven breiden uit en innovaties vinden vanaf hier hun weg over de wereld.  

Werken aan een Healthtech ecosysteem

Samen met onze partners werken we aan een district gericht op gezondheid en ondernemerschap. Hier vormen gerenommeerde medische onderzoeksinstituten en bedrijven een ecosysteem gericht op het versnellen van gezondheidsinnovaties. Het hart van dit gebied wordt gevormd door het Amsterdam Health & Technology Center: een hub voor organisaties op het gebied van gezondheid en zorg, en de thuisbasis van ahti.

Mogelijkheden om te groeien

Ruimte is schaars in Amsterdam. Juist daarom is het bijzonder dat in het Amsterdam Life Sciences District nu nog volop ruimte is om te bouwen. Gevestigde bedrijven hebben de mogelijkheid om te bouwen en uit te breiden, terwijl startups hun onderneming kunnen ontwikkelen in multi-tenant gebouwen.

Neem voor meer informatie over vestigingsmogelijkheden contact op met Martijn Kriens, m.kriens@ahti.nl, Business Development Manager.

EFRO EU ahti Amsterdam Zuidoost

A growing entrepreneurial community is building a new ecosystem, to speed up innovation in health.


“The AMC is more than research and care. We want to create a positive impact on our environment.
For this purpose, we work with the community of the area on various levels. Like on innovation in health and on physical connections of the AMC with the area South East South.”

Emile Spek
Director Real Estate AMC“Space for innovation, that’s what we deliver.”

 John Magielsen
Real Estate Manager Caransa