HealthInc is een drie maanden durend full-time acceleratorprogramma voor startups en scale-ups uit de healthtech sector. Het programma verbindt je aan een netwerk van professionals uit de gezondheidssector en het bedrijfsleven. Op deze manier heb je een goede ondersteuning als basis om innovaties verder te ontwikkelen, zodat je een gevalideerd product op de markt kunt brengen.

Op 28 januari 2021 hebben we een nieuw cohort van startups geselecteerd voor het HealthInc 2021 programma, dat vanaf 8 februari van start gaat. Lees meer hierover.

Wat wij doen en waarom wij het doen

Wij zijn van mening dat betrokkenheid van zowel de publieke als private sector van cruciaal belang is voor het initiëren van duurzame transformaties en door te vloeien naar preventie.

Wij zijn gepassioneerd over de kansen die er in de toekomst liggen binnen de gezondheidszorg. HealthInc overbrugt de verschillende werelden op geografisch gebied en binnen de sectoren, om ambitieuze ondernemers te helpen met het toegang krijgen tot de markt en hun bedrijf op te schalen.

 

Healthtech startups omvormen tot levensvatbare bedrijven

HealthInc helpt ondernemers, door middel van een intensief drie maanden durend programma, hun healthtech startup of scale-up te ontwikkelen tot een levensvatbare onderneming. Het programma vindt plaats in het Amsterdam Health & Technology Center (AHTC) en ondersteunt zo startups en scale-ups uit de gezondheidszorg. Tijdens het programma kunnen de geselecteerde startups een werkruimte binnen het AHTC gebruiken. Het AHTC biedt een ondernemende en creatieve omgeving om te werken, een bedrijf te laten groeien en zorgprofessionals te ontmoeten.

Toegang tot een uitgebreid netwerk binnen de gezondheidszorg

Startups en scale-ups die geselecteerd zijn voor het HealthInc programma zullen toegang krijgen tot ahti’s uitgebreide en internationale netwerk van publieke en private ondernemingen uit de gezondheidszorg. Samen ondersteunen zij de ontwikkeling van technologie dat de patiënt of zorgprofessional in staat zal stellen om de gezondheid en gezondheidszorg beter te kunnen volgen, beheren en verbeteren. Via deze verbindingen creëren we een netwerk van mentoren en adviseurs die de startups en scale-ups zowel nu als in de toekomst zullen ondersteunen.

Het bouwen aan een succesvolle startup / scale-up

De deelnemende startups en scale-ups zullen o.a. het volgende tijdens het programma leren:

  • Hoe ze hun startup/scale-up moeten pitchen aan investeerders
  • Hoe ze een deal moeten sluiten zodra ze een geïnteresseerde voor zich hebben
  • Hoe ze geld moeten ophalen
  • Hoe ze hun business model moeten valideren
  • Partners, investeerders en mentoren ontmoeten

Unieke kans

Het HealthInc programma is een unieke kans voor healthtech startups en scale-ups om een intensieve en op maatgemaakte training te ontvangen op het gebied van zorg en technologie. Hierdoor word je onderdeel van een community van zorgprofessionals en ondernemers.

Als je vragen hebt, kun je die stellen via info@healthinc.io

HealthInc Alumni

 

 

 

 

In het centrum van het Amsterdam Life Sciences District
Logo_AmsterdamLifeSciencesDistrict

Categorieën: AfgerondOndernemerschap

Bericht delen